Це ж не Порошенко: Венедіктова відмовилася відкривати справу щодо державної зради Деркача та Дубінського

У ЦПК нагадали, що уряд США вже назвав Андрія Деркача агентом Росії, який 10 років працює в Україні на Кремль.

Офіс Генпрокурора відмовився відкривати кримінальне провадження щодо державної зради нардепів Олександра Дубінського та Андрія Деркача. Про це на сторінці в мережі Facebook повідомляє Центр протидії корупції, інформують Патріоти України.

"Венедіктова відмовилася відкрити за нашою заявою кримінальну справу щодо державної зради депутатів Олександра Дубінського й Андрія Деркача. Ці хлопці дезінформували американських високопосадовців неправдивими листами, заявили про нібито міжнародну корупцію між Україною та США за участі кандидата в президенти Джо Байдена, ініціювали створення у Верховній Раді Тимчасової слідчої комісії щодо цього. Тобто роблять усе для псування стосунків з одним із найбільших стратегічних партнерів України у світі — США", - йдеться в повідомленні.

У ЦПК нагадали, що уряд США вже назвав Деркача агентом Росії, який 10 років працює в Україні на Кремль. "Але Венедіктова не думає, що такі речі треба розслідувати. В Офісі генпрокурора нам відповіли, що не надано "фактичних даних". Що ж, коли нам дозволять проводити слідчі дії і робити експертизи — обов'язково будуть усі відомості. А поки це робота слідства!

Венедіктова ще раз довела свою профнепридатність. Більше того, вона сприяє проросійським силам, які й без того зараз чудово справляються у розвертанні України в бік Кремля", - підсумували в ЦПК.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...