"Цей бій показав повний провал капітулянтської тактики Зеленського з умиротворення агресора", - нардеп від "ЄС"

Влада має терміново звернутися до Ради безпеки ООН і на засіданні обговорити ситуацію з наступом окупаційних військ РФ на наші позиції.

Співголова фракції "Євросолідарність" Артур Герасимов заявив, що Україна має негайно звернутися до Радбезу ООН і до міжнародних партнерів через загострення ситуації на Донбасі. Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту, передають Патріоти України.

"Цей бій показав повний провал капітулянтської тактики пана Зеленського з умиротворення агресора. Тому "Європейська Солідарність" звертається до пана Зеленського і вимагає терміново повернути війська на позиції, з яких вони були відведені в межах так званого розведення, і вимагаємо від Зеленського терміново виконати його власну обіцянку про те, що в разі загострення війська будуть повернуті на позиції", - сказав нардеп.

Герасимов зазначив, що влада також має терміново звернутися до Ради безпеки ООН і на засіданні обговорити цю ситуацію з наступом окупаційних військ РФ на наші позиції. "Також звертаємося до нинішньої влади з вимогою терміново звернутися до наших міжнародних партнерів: Німеччини, Франції, США, з вимогою не тільки зберегти санкції проти країни-агресора, а й значно їх посилювати", - додав Герасимов.

Джерело: Цензор.НЕТ

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...