"Цей випадок задокументований і багатьом відомий": Невзоров назвав причину, чому він був довіреною особою Путіна

Російський телеведучий Олександр Невзоров, який отримав українське громадянство, заявив, що був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна з єдиної причини - оскільки той врятував йому життя. Ведучий в інтерв'ю главреду видання "Гордон" Олесі Бацман стверджував, що йому загрожувало вбивство через цькування тодішнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака, але його врятував Путін, передають Патріоти України.

"Я був довіреною особою Путіна з однієї-єдиної причини: він врятував мені життя. Цей випадок абсолютно документований і відомий. Це було за часів Анатолія Собчака. Я дійсно бідного мера Санкт-Петербурга Собчака жорстоко цькував, порушуючи всі правила і звичаї ведення інформаційних воєн...", - поділився співрозмовник.

За словами Невзорова, Собчак від нього абсолютно "офігівав". "Собчаку видатні петербурзькі бандити сказали, що вирішать з цим Глібичем за дві години. Тому що потрібен був який-небудь палац, парк чи особняк у власність, вони розуміли, що під труну з моїм тілом вони легко це отримають. І Собчак дав добро. Як не дивно, тоді цьому перешкодив Путін. Тоді у нього ще була крапля розуму...", - додав він.

Телеведучий сказав, що довгий час вважав себе зобов'язаним російському лідеру. Варто зазначити, що Володимир Путін у 1990-х, зокрема, був радником Анатолія Собчака, а також головою Комітету із зовнішніх зв'язків мерії Санкт-Петербурга.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...