"Цены, пиз*ец, как поднялись": Окупант, який вижив після поранення в Україні, скаржиться на кризу в РФ (аудіо)

СБУ оприлюднила чергове перехоплення розмови російського окупанта з приятелем, у якому він хвалиться купленою машиною за гроші, виплачені за поранення на війні в Україні, при цьому скаржиться, що не вистачило на квартиру – ціни піднялися. Запис опублікували на Facebook-сторінці Служби безпеки України, передають Патріоти України.

Так, військовий РФ розповів, що російський рубль перетворюється на "фантики", а через сильну девальвацію 3 млн рублів – саме стільки виплачують за поранення на війні, не вистачає навіть на однокімнатну квартиру в російській глибинці. "У нас однокомнатная в Астрахани 4 ляма стоит. Купил себе машину, Volkswagen polo, двенадцатого года. Цены, пиз*ец, как поднялись…", – розповідає окупант, який уже отримав кошти за поранення.

На що його співбесідник пожартував, що для наступної виплати треба отримати ще одне поранення, тоді вистачить і на квартиру.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...