"Цены, пиз*ец, как поднялись": Окупант, який вижив після поранення в Україні, скаржиться на кризу в РФ (аудіо)

СБУ оприлюднила чергове перехоплення розмови російського окупанта з приятелем, у якому він хвалиться купленою машиною за гроші, виплачені за поранення на війні в Україні, при цьому скаржиться, що не вистачило на квартиру – ціни піднялися. Запис опублікували на Facebook-сторінці Служби безпеки України, передають Патріоти України.

Так, військовий РФ розповів, що російський рубль перетворюється на "фантики", а через сильну девальвацію 3 млн рублів – саме стільки виплачують за поранення на війні, не вистачає навіть на однокімнатну квартиру в російській глибинці. "У нас однокомнатная в Астрахани 4 ляма стоит. Купил себе машину, Volkswagen polo, двенадцатого года. Цены, пиз*ец, как поднялись…", – розповідає окупант, який уже отримав кошти за поранення.

На що його співбесідник пожартував, що для наступної виплати треба отримати ще одне поранення, тоді вистачить і на квартиру.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...