Ціла рота окупантів з елітної дивізії відмовилася воювати в Україні, - розвідка

Російські найманці продовжують масово відмовлятися від участі у кровопролитній війні проти України та розривають контракти. Якщо раніше йшлося про прості підрозділи, де солдати заздалегідь розуміли свою непідготовленість, то тепер ставати гарматним м'ясом відмовляються й елітні батальйони. Про це журналістам "24 канали" розповіли джерела у службі зовнішньої розвідки. передають Патріоти України.

Комінтернівська танкова дивізія відмовилася від наступу проти ЗСУ у повному складі другої роти. Контрактники, що залишилися, готуються до "великого бою", але, запевняють спецслужби, серед окупантів геть-чисто відсутній войовничий дух. Виконувати злочинні накази вони мають намір, бо "повелися" на погрози чи обіцяні нагороди від командування.

"Вони знімають техніку з консервування і вантажать боєкомплекти, мабуть, геть-чисто відсутній інстинкт самозбереження. Оскільки і по поведінці, і розмовах між собою помітно, що противники України налякані та сподіваються уникнути прямого зіткнення з українськими військовими", – передають ЗМІ дані розвідки.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...