Цинізм 80-го рівня: Окупанти вдарили "Іскандером" по місту на Харківщині, коли там прощалися із загиблим Героєм

Удень 4 липня у місті Первомайський пролунав вибух. Це сталося близько 13:30 на відкритій території неподалік двох житлових будинків. Інформації щодо постраждалих поки немає. У будинках вибиті вікна, повідомляють Патріоти України.

"Пролунав вибух. Поки що бачимо на місці прильоту вигорає паливо. Воно у межах міста Первомайський. Дані про постраждалих відсутні. Не потрапила вона не у житловий будинок, не в адміністративні будівлі, але це все достатньо поруч", — розповів мер Первомайського Микола Бакшеєв.

Якраз за пів години до вибуху у Первомайському розпочалося прощання із загиблим героєм Олегом Фадєєнком, який помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого біля Бахмута. Він був бійцем спецпідрозділу ГУР України, а пізніше перейшов до третьої штурмової бригади, створеної на теренах "Азову". Олегові Фадєєнко виповнилося 27 років.

За попередніми даними, Росія ударила по місту "Іскандером". Як повідомили у прокуратурі, поранена 31 людина, зокрема десятеро дітей, наймолодшому з яких 10 місяців.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...