"Тут надія на наших партнерів": Жданов розповів, що Путін готує до 9 січня


Президент Росії Володимир Путін готує країну до масштабної війни, в якій не рахуватиметься з жертвами. Військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі зазначив, що справжня часткова мобілізація йде в Росії з квітня, а повна - практично з вересня, передають Патріоти України.

"Зараз вони продовжують набирати особовий склад мобілізованих. А офіційно вони кажуть, що 5-9 січня буде оголошено про другу хвилю мобілізації. Але для цього, я думаю, що кордони вони закриють", - сказав експерт, зазначивши, що вони можуть ввести воєнний стан.

Жданов підкреслив, що росіян "накачали" пропагандою про те, що проти них налаштований весь світ. "Начебто вони воюють з НАТО, хоча жодного натовського солдата на території України немає. Нібито за суверенітет і незалежність Росії. Покажіть мені того, хто відібрав у неї хоч один сантиметр її землі. Навпаки, Росія повідбирала", - підкреслив Жданов.

Експерт припускає, що друга хвиля мобілізації росіян може вплинути на фронт в Україні. "Нам важче буде перемелювати російську військову машину, коли її накачають великою кількістю особового складу. Тут надія на наших партнерів", - додав він.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...