У боях за Україну загинув колишній депутат зі Львова Юрій Лунь

Захищаючи Україну, загинув колишній депутат Львівської міської ради Юрій Лунь. Йому було 40 років. Про загибель героя повідомила пресслужба Львівської міськради у Facebook, передають Патріоти України.

"Загинув Юрко Лунь ... співчуття родині і близьким. Вічна пам'ять і слава тобі, друже!" - написав секретар міськради Маркіан Лопачак.

"Разом з тобою нас обирали львів'яни до Львівської міської ради. Ти не підвів їхні очікування в роботі та мужньо захищав наш край", – додав однопартієць Андріан Гутник.

Юрій Лунь був депутатом міськради Львова від Всеукраїнського об'єднання Свобода у 2010-2015 роках. Захищав Україну з 2014 року. Тоді свободівець добровольцем вступив до армії – до батальйону спеціального призначення "Січ" Міністерства внутрішніх справ України. З того часу Лунь брав участь у бойових діях.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...