У бункері, але в оточенні своїх "псів": ЗМІ дізналися, як похмуро Путін зустрів Новий рік

У той час, коли військові РФ обстрілювали міста України в ніч на 1 січня, Володимир Путін, за інформацією телеграм-каналу "Генерал СЗР", перебував у бункері далеко від Москви, за Уральськими горами, передають Патріоти України.

"Путін святкував Новий рік в компанії сім'ї та кількох близьких друзів. Серед запрошених були Юрій Ковальчук та Микола Патрушев", — йдеться у повідомленні.

Тг-канал стверджує, що Патрушев - єдиний представник чинного режиму, який був запрошений до новорічного столу глави Кремля.

"Путін мав стомлений вигляд, пригощався виключно приготованим спеціально для нього дієтичним пюре, а святкові тости та розмови в основному стосувалися війни", — пише "Генерал СЗР".

Стверджується, що вже до першої години ночі 1-го січня президент РФ відчув нездужання і пішов, запропонувавши гостям продовжити святкувати без нього.

"До другої години ночі до президента були викликані чергові медики, які провели в президентських покоях близько двадцяти хвилин... Це була найсумніша і найпохмуріша зустріч Нового року для президента РФ і гостей за весь час перебування Путіна на вершині влади", — йдеться у повідомленні.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...