У Кремлі готують "найгірший" сценарій: ЗМІ дізналися подробиці про онкологічну хворобу Путіна

Президент Російської Федерації Володимир Путін може бути хворий на рак підшлункової залози. У ЗМІ з'явилася інформація про підготовку до операції у московському Національному медичному дослідному центрі онкології ім. М. М. Блохіна, передають Патріоти України.

Так, деталями від знайомих у медичних колах російської столиці поділився у своєму Telegram-каналі ізраїльський журналіст Марк Котлярський. За його даними, статус операції – термінова.

"Вінценосного пацієнта" чекають на процедуру, яка називається парацентез або пункція черевної порожнини, – написав Котлярський.

За даними його джерел, у Путіна діагностовано рак підшлункової залози – злоякісну агресивнаупухлину, для якої характерне неконтрольоване розростання залозистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу.

"Причому, швидше за все, хвороба прогресує настільки, що операція якщо й продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці", – уточнив журналіст.

Ті ж джерела повідомили, що в Кремлі нібито підготувалися до найгіршого варіанту розвитку подій, і не виключено, що у разі смерті країну очолить спеціальна Держрада.

"Припускається, що цей орган – як перехідний – керуватиме Росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані війною з Україною. Війна, безумовно, буде припинена, війська виведені, і Держрада спробує "здати назад", вдавшись до певних послаблень", – додав Котлярський.

У коментарі Telegram-каналу "Можемо пояснити" журналіст уточнив, що один із його співрозмовників – зі столичних лікарських кіл, інший близький до підрозділу Кремля, який відповідає за здоров'я президента. Котлярський запевнив, що його знайомі добре поінформовані про ситуацію зі здоров'ям Путіна і заслуговують на довіру.За цими даними, для операції готується та закритий для прийому інших пацієнтів один із корпусів Центру Блохіна.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...