"У Кремлі знову почали смоктати порожню соску": Гіркін раптово накинувся на Лаврова

Колишній ватажок терористів так званої "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) різко розкритикував главу російського МЗС Сергія Лаврова. В одній з останніх заяв Лавров назвав пріоритетом "спецоперації звільнення Донбасу", що не сильно сподобалося Гіркіну, передають Патріоти України.

У соцмережах колишній ватажок бойовиків "ДНР" побачив у цьому поганий знак для Росії у війні проти України. "Сергій Вікторович з початку так званої "СВО" пішов у глибоку тінь. Але тепер проступає з неї все частіше і частіше. Тепер легітимність існування т.зв. "України" під питання більше не ставиться. Так само як геть забуто про "демілітаризацію" і "денацифікацію" даної території", - обурюється Гіркін.

За його словами, ці меседжі адресовані світовим лідерам, які ввели санкції проти Росії. "У Кремлі знову почали смоктати порожню соску надії на "умиротворення з партнерами на досягнутих позиціях". Якого не буде. Взагалі не буде. Але якого -" умиротворення" - дуже хочеться", - пише Гіркін.

Також він зазначив, що суттєвих цілей у війні проти України Росії досягти не вдалося. "Якщо хтось думає, що "півтора села", взяті за місяць другого, конкретного етапу "СВО"- реально наблизили Російську Федерацію до "почесного миру", - то, смію запевнити - на фронті таких ілюзорних надій жодна чесна і компетентна людина не поділяє. На фронті - найгостріша нестача сил і засобів для розвитку навіть тих тактичних успіхів, які реально досягнуті чималою кров'ю", - повідомив Гіркін.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...