У Києві без світла залишаються 270 тисяч квартир, 40% споживачів столиці поки без води: Кличко розповів про ситуацію

Наразі без світла у Києві залишаються 270 тисяч квартир, 40% споживачів столиці - без води. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передають Патріоти України.

"Фахівці "Київводоканалу" працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати роботу водопровідних станцій. Адже зранку, через пошкодження енергооб‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці були без водопостачання. 350 тисяч помешкань Києва - без електрики. Станом на цю годину без світла в столиці 270 тисяч квартир. І 40% споживачів столиці - без води", - заявив він.

За словами Кличка, відновлено водопостачання лівого берега міста, тривають роботи з відновлення водопостачання правобережної частини столиці.

Він також повідомив, що світло повернули жителям Троєщини та частково - Подолу. Завершується підключення об’єктів "Київводоканалу" до електроенергії, що дозволить відновлювати водопостачання.

"Енергетики планують стабілізувати ситуацію зі світлом приблизно о 9-10 вечора. Але навіть повернувши постачання електроенергії, вимкнення будуть застосовувати, бо ситуація складна", - додав він.

За його словами, у столиці, зокрема за допомогою генераторів, відновили електропостачання 27 бюветних комплексів, вони доступні для киян. Деякі бювети ще на стадії підключення. З переліком і адресами бюветів можна ознайомитися на офіційному порталі міста чи сайті "Київводфонду".

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...