"У Китаю є велич, у Росії ні": Росіянка поскаржилася, що РФ стала країною третього світу, і висміяла тези пропаганди про війну з Україною (відео)

Громадянка країни-агресора РФ, яка виїхала з країни, назвала свою батьківщину країною третього світу. Вона висміяла тези російської пропаганди, зокрема, про війну проти України та "велич" Росії, передають Патріоти України

Відповідний ролик росіянка опублікувала на своїй сторінці в TikTok. За словами дівчини, вона залишила РФ назавжди, зазначивши, що так чинить більшість росіян, які мають на це гроші.

Авторка відео сказала, що всі заяви російської влади та пропагандистів про те, що "Росія – велика країна", смішні, оскільки по-справжньому велика держава не стала б нападати на своїх сусідів, щоб це довести.

"Як російська пропаганда вливає людям у вуха: "ну це ж удар на випередження, щоб НАТО на нас не напало". Так значить немає цієї величі. У якої країни ця велич є – нікому в здоровому глузді без будь-яких ударів на випередження не спаде на думку нападати на цю країну. Кому спаде на думку нападати на Китай, Америку? Тому що велич у них справжня, не роздута, як у Росії" – каже дівчина.

За її словами, у РФ є багато розумних людей, але на батьківщині вони не можуть себе реалізувати, тому і їдуть хто куди може за першої ж нагоди. Росіянка закликала своїх співгромадян задуматися про те, чому більш успішніша частина населення прагне залишити Росію, а не бездумно слухати те, що їм кажуть пропагандисти.

Відео містить ненормативну лексику, 18+!

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...