У лютому Росія зрозуміє, що з тріском програла війну: Арестович озвучив перспективи зимової фази боротьби

До лютого 2023 року в Росії не залишиться нікого, хто б вірив у які-небудь перспективи війни в Україні. У РФ зрозуміють, що з тріском програли цю "кампанію". Про це радник Офісу президента Олексій Арестович розповів під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Вони (російські окупанти - ред.) будуть тепленькі. Не буде в Росії останнього ідіота вірнопідданого, який не розумітиме, що ця війна програна з тріском. Ці останні рухи за ілюзію, розтягування часу, за спробу кігтями зачепитися за крижану прірву, укладаючи тисячі життів заради цієї ілюзії, є "лебединою піснею" російської кампанії в Україні. Сама війна може тривати довго. Але не залишиться в Росії жодної людини, яка вірила б у перспективи цієї війни", - зазначив Арестович.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...