У Маріуполі люди після знесення будинків живуть просто неба - загарбники наживаються на горі

У зруйнованому Маріуполі після знесення будинків люди змушені жити на вулиці. Вони облаштовують свій побут просто неба, поки окупанти обіцяють їм нове житло. Про це 29 липня розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Люди на ЖМР 17 у районі колишнього кінотеатру Савона змушені продовжувати влаштовувати свій побут на вулиці", – написав він.За словами Андрющенка, багато маріупольців живуть в альтанках.

Крім того, загарбники продовжують наживатись на горі людей, додав радник мера. Так, вартість перепоховання збільшилась до 35 тис. грн. в еквіваленті.При цьому окупаційні "МВС" та "МНС" взагалі відмовляються безкоштовно вивозити тіла померлих природною смертю.

"Самотні люди після смерті залишаються в квартирах та будинках. Прямо зараз за адресою вул. Троїцька, 71, кв. 69 четвертий день у замкненій квартирі перебуває тіло людини. За повного ігнорування влади окупантів", – розповів Андрющенко.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...