У мережу потрапила нова світлина "Оленегорського горняка" після атаки морського дрону в Новоросійську

Великий десантний корабель "Оленегорський горняк" армії рф, який отримав пошкодження 4 серпня, підняли на плавучий док у порту Новоросійська (Краснодарський край росії) для ремонту. Про це свідчить світлина з орбіти Землі від Planet Labs, яку оприлюднило "Радіо Свобода".

Відбуксирування корабля на плавучий док підтверджує нове супутникове фото.

Відмітимо, що плавдок – це судноремонтна споруда технічного флоту, на яку можна підняти з води судно для ремонту або транспортування чи ж для спуску на воду.

Оленегорський горняк

Судячи зі світлини, російські окупанти сподіваються відремонтувати "Оленегорський горняк", хоча представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов раніше заявляв, що відновити корабель найближчим часом не вдасться.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...