У найближчі три тижні: Партія Меркель просить Зеленського розповісти про свої погляди детальніше

Давид Вадефуль додав, що Володимиру Зеленському варто конкретизувати свій план боротьби з олігархами.

У Бундестазі зацікавилися планами Зеленського. Ілюстрація: inforesist.org.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у найближчі три тижні повинен детально розповісти про свою програму та команду. Про це йдеться в заяві голови парламентської фракції ХДС/ХСС (Німеччина) Давида Вадефуля, передають Патріоти України.

«Україна не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво у конфлікті з Росією і її важкій економічній та соціальній ситуації», – йдеться в заяві.

За словами політика, це буде сприяти планам країни-агресора в справі дестабілізації держави. Вадефуль додав, що Зеленському варто конкретизувати свій план боротьби з олігархами, враховуючи зв’язок новоспеченого політика з бізнесменом Ігорем Коломойським.

“Велика частина населення також сподівається, що Зеленський буде проводити рішучу боротьбу з корупцією і впливом олігархів”, – додав він.

Також в ХДС/ХСС згадали про Юлію Тимошенко. Парламентарій зазначив, що програш Тимошенко – доказ того, що люди не довіряють її «незрозумілій внутрішній і зовнішній політиці».

«Перш за все, вона не змогла переконати виборців в користі її дорогих, але навряд чи фінансово можливих передвиборних обіцянок, які тільки погіршили б розвиток України”, – резюмував голова фракції ХДС/ХСС у Бундестазі.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...