Карантин не б'є по карману: У нардепа від "Слуги народу" помітили елітний аксесуар по захмарній вартості (фото)

У мережі звернули увагу на дорогий аксесуар народного депутата від "Слуги народу" Юлії Діденко, яка пройшла в Раду під 32-м номером у списку політичної сили. Знімки зробив фотограф Ян Доброносов, передають Патріоти України.

Так, на засідання 13 травня Діденко, яка є головою підкомітету з питань оподаткування доходів фізичних осіб, єдиного соціального внеску та інших нарахувань до фонду оплати праці фінансового комітету, взяла з собою сумку з нової колекції YSL.

Цікаво, що вартість аксесуара - 1650 євро на офіційному сайті. В Україні її можна купити за 48 069 гривень, хоча депутати офіційно отримують в місяць лише 40 тисяч гривень.

Крім того, вразила депутат і вибором взуття. Її червоні черевики Casadei спочатку коштували 25200 гривень, але зараз по акції їх можна купити за 12600 гривень.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...