"У них добре, злагоджено працюють усі. А у нас п...дараси, нах...й": Окупант розповів, як росіяни тікали на донецькому напрямку (відео)

Військовослужбовець Росії на донецькому напрямку розповів про відступ російських військових та злагоджену роботу Збройних сил України. Про це йдеться у його розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України 27 жовтня у Facebook, передають Патріоти України.

"Тікали так, нах...й, усе, що встигли, схопили й ішли. Пацанів шкода, с...ка, не пощастило. П...здець, коротше", – поскаржився він.

Окупант розповів, що вони потрапили в оточення і по них почали бити з усього підряд – і з артилерії, і з танків. "Комусь пощастило, комусь – ні. Далі кудись немає сенсу йти. Якби ми там залишилися ночувати – все, сьогодні вже на зв'язок ніхто б не вийшов", – сказав він.

За його словами, загалом за годину обстрілу з 90 людей загинуло 10. "Командування теж усе вчора посікло. Уй...бували так, що... Ну, я не впевнений, що ми б до ночі взагалі дожили вчора", – розповів окупант.

Він відповів, як українці так ефективно обстрілюють їхні війська. "Усі одне одного знають, де хто перебуває, у них добре, злагоджено працюють усі. А у нас п...дараси, нах...й. Ми без підтримки всякої, без техніки стояли, як довбой...би чекали ось цієї х...йні", – розповів окупант.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...