У окупантів екстренна евакуація, як перед здачею Херсону: Росіяни готуються тікати з окупованих територій, - Верещук

Російські окупанти на тимчасово захоплених територіях України розпочали підготовку до екстреної евакуації певних категорій працівників "адміністрацій" та членів їхніх сімей. Про це у понеділок, 13 березня, заявила віце-прем'єр-міністр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Вона не стала розкривати джерела і не уточнила, де саме планується евакуація росіян та колаборантів, але наголосила, що у них "запахло смаженим".

"Окупанти на тимчасово захоплених територіях розпочали підготовку до екстреної евакуації певних категорій працівників окупаційних адміністрацій та членів їхніх сімей", - написала вона.

Нагадаємо, раніше в ГУР Міноборони України повідомили, що Росія через нестачу особового складу у підрозділах мобілізує росіян з інфекційними хворобами, зокрема з гепатитом.

Крім того, українська військова розвідка опублікувала перехоплення розмови, в якій військовослужбовець із Росії розповідає про втрати та втечу "вагнерівців" на одному з напрямків фронту.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...