У окупантів нові втрати: Українські прикордонники двічі жорстко контактували з ворогом, який штурмує Бахмут (відео)

У понеділок, 2 січня, українські прикордонники провели два жорсткі бої, захищаючи Бахмут. Російські окупанти зазнали втрат. Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, передають Патріоти України.

Один бій відбувся поблизу населеного пункту Підгородне, він тривав понад чотири години - з 12:30 до 16:50. "Група росіян з 30 осіб намагалася штурмувати позиції наших захисників. За попередньою інформацією, сім ворожих солдатів вбито, а ще дев'ять - поранено. При цьому в лавах ЗСУ втрат не було", - йдеться в повідомленні.

Інший бій відбувся в районі Бахмутського звалища - з 16:00 до 17:00. "Українські прикордонники разом з підрозділом ССО в інтервалі з 16:00 до 17:00 знищили два спостережні пункти російських військових. Втрати окупантів - п'ятеро "200", троє" 300" підтвердила аеророзвідка Сил Спеціальних Операцій", - повідомили в ДПСУ.

Також прикордонники показали відео боїв, які вели бійці на Бахмутському напрямку перед новим роком.


Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...