У окупованому Донецьку заарештували Басуріна: У нетверезому стані збив на смерть дитину

За вказівкою "влади" "ДНР" смертельну ДТП за участю Басурна потрібно всіляко замовчувати.​

Донецькі пабліки днями повідомили, що "народний міліціонер" "ДНР" Едуард Басурін, перебуваючи п'яним за кермом, збив на смерть дитину в Донецьку, повідомляють Патріоти України.

Після ДТП Басуріна заарештували, але кілька днів по тому, як пише місцевий блогер Артем Баровський в своїй групі в соцмережі (нік "Простий солдат" - ред), бойовика відпустили. "Заарештовано Едуарда Басуріна! Збив дитину (на смерть) ДТП. Відомо, що "говоряща голова" "ДНР" практично завжди за кермом знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння", - писав спочатку блогер. А пізніше він розповів, що Басуріна випустили на свободу. І такий результат був цілком очікуваним, оскільки все і завжди Басуріну "сходить з рук".

"Сумнівів і не було! Басурін дійсно скоїв ДТП (зі смертельними наслідками)!" Майстерна спроба провернути його "відбілювання" по місцевим ТБ каналам знищила повністю і без того давно неіснуючий авторитет "черевомовця", - додав Баровський і пообіцяв, що відтепер він і його група в соцмережі будуть публікувати різні компромати на всіх співробітників "органів МВС" "республіки" за те, що Басурін знову на волі. Блогер додав, що за вказівкою "влади" "ДНР" смертельну ДТП за участю Басурна потрібно всіляко замовчувати.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...