У окупованому Криму пролунав вибух та почалася пожежа (відео)

Пізно ввечері 4 січня у тимчасово окупованому Криму на мисі Фіолент (Севастополь) пролунали потужні вибухи та виникла масштабна пожежа. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

У кримський пабліках місцеві пишуть, що спочатку був спалах, потім вибух та пожежа. У Мережі публікують фотографії та відео із місця інциденту. На кадрах видно, як у небо здіймається вогонь та чорний густий дим. Також чутно звуки вибухів. Судячи із відео, місцеві налякані подією.

Окупанти стверджуть, що нібито причиною вибуху на Фіоленті став газовий балончик, який зірвався у будинку. Внаслідок інциденту загинула людина. Так в МНС Севастополя заявляють, що виклик надійшов у районі 23 години. Вогонь ліквідували рятувальники.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: