"У певний момент Путін дуже сильно злякався": Експерт сказав, чим Пригожин "купив" своє життя

Євген Пригожин накопичив солідний компромат на Володимира Путіна за роки "співпраці". Це стало одним з аргументів, чому бунтівників відпустили в Білорусь без бою, заявив російський правозахисник, засновник проекту "Гулагу-ні!" Володимир Осечкін, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Пригожин протягом багатьох років виконував найбрудніші доручення Путіна, наприклад, замовні вбивства і теракти, в тому числі за кордоном. Кожне таке доручення було додатковим внеском у скарбничку компромату на російського президента, вважає Осєчкін.

"Він (Пригожин) думав, що він буде шантажувати. І дійсно в якийсь певний момент Путін дуже сильно злякався", - вважає правозахисник. Ознакою такого переляку Осєчкін назвав відеозвернення Путіна вранці 24 червня, в якому російський диктатор навіщось почав порівнювати заколот Пригожина з революцією 1917 року.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...