У РФ на кладовищі з'явилися десятки нових могил десантників - про смерть половини з них навіть не повідомляли рідним

У російському Ульяновську від початку нападу РФ на України 24 лютого 2022 року на кладовищі з'явилися десятки нових могил десантників, передають Патріоти України.

На Заволзькому цвинтарі Ульяновська волонтери сфотографували 42 могили з датами смерті після 24 лютого 2022 року, майже всі надгробки прикрашені прапорами ВДВ, а на фото - військові у формі повітрянодесантних військ РФ. Про це повідомляють росЗМІ.

Як зазначається, про смерть щонайменше 21 із 42 не повідомляли ні родичі, ні ЗМІ. Російські журналісти повідомляють, що в Ульяновську базується 31 гвардійська окрема десантно-штурмова бригада, і багато хто з похованих служив саме в цьому підрозділі. Імовірно, там же служили й інші десантники.

Загалом, за підрахунками журналістів, 31 бригада ВДВ РФ втратила загиблими не менше 52 осіб, зокрема командира батальйону, підполковника Дениса Ягідарова. Місце загибелі десантників згадуються місто Гостомель під Києвом та Волноваха у Донецькій області.

Тим часом офіційна Москва ретельно приховує свої втрати у війни проти РФ і за увесь цей час лише двічі звітувала про військових, яких ліквідували ЗСУ.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...