У РФ заявили про атаку на штаб Чорноморського флоту в Севастополі

Країна-агресор Росія вранці 31 липня заявила про "атаку Збройних сил України" на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Стверджується, що через неї постраждали п'ятеро людей. По об'єкту нібито вдарили з використанням безпілотника. Про це повідомляють пропагандистські росЗМІ, посилаючись на представників місцевої "влади", передають Патріоти України.

Окупанти зазначили, мовляв, рано-вранці неділі у двір штабу ЧФ "прилетів невідомий об'єкт" – ймовірно, БПЛА. Загиблих немає, але поранення отримали п'ятеро співробітників, яким "вже надано допомогу".

Також стверджується, що саме через "атаку ЗСУ" в Севастополі довелося перенести святкування російського дня військово-морського флоту.

"Усі святкові заходи з міркувань безпеки скасували. Прошу зберігати спокій і наскільки можна залишатися вдома", – додав "губернатор" Михайло Развожаєв у своєму Telegram-каналі.

Речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук назвав повідомлення росіян про начебто українську атаку по штабу ЧФ в Севастополі відвертою провокацією. "Звільнення нашого Криму від окупантів відбуватиметься не так і набагато ефективніше. На все свій час. Витримки усім нам та мужності! Перемоги і миру!" – прокоментував він.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...