У Росії главу пресслужби ФК мобілізували до України. Той покірно погодився помирати за Путіна

Голова пресслужби російського футбольного клубу "Балтики" Сергій Кандалов розповів, що 21 жовтня отримав повістку до військкомату. Працівник команди з Калінінграда заявив, що вже готується до вибуття у війська, передають Патріоти України.

"Стану першим керівником пресслужби, який буде призваний до лав Збройних Сил. У п'ятницю вже відправка. Я бронь не просив. Якщо батьківщина покликала, незважаючи на свої 42 роки, треба йти", – сказав Сергій Кандалов в інтерв'ю СЕ.

Російські вболівальники висміяли таке покірне бажання Кандалова вмирати за Путіна. "Батьківщина – це не кооператив Озеро", – пишуть користувачі, натякаючи на кооператив, який отримав світову популярність. Він був створений у листопаді 1996 р. Путін і сім його друзів вирішили побудувати дачі по сусідству, на березі озера Комсомольське під Пітером.

Фанати намагаються напоумити співробітника ФК, що батьківщина та уряд, це різні речі. "Куди Батьківщина покликала? Чужі території відбирати?" – відзначають любителі спорту із РФ. Інші не можуть зрозуміти, яким же ідіотом треба бути, щоб піти вбивати на заклик політиканів з подвійними громадянствами. Вболівальники радять Кандалову покласти в кишеню насіння, щоб вони проросли, коли його вб'ють на фронті.


Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...