У Росії серйозні проблеми з боєприпасами, тому вона бреше про ситуацію в ЗСУ, - розвідка Канади

Росія, намагаючись приховати нікчемне становище окупантів, хибно стверджує, нібито нестача боєприпасів призведе до "розвалу" Збройних сил України вже "до кінця березня". Кремль бреше про ситуацію в лавах ЗС РФ, які самі ж і відчувають брак того, що приписують ЗСУ, передають Патріоти України.

Таку оцінку діям країни-агресора дали у розвідці Канади, яка працює з міжнародними партнерами, щоб виявляти, виправляти та спростовувати дезінформацію, яка спонсорується Кремлем про Україну. Зведення опубліковано 10 лютого уTwitter канадських Збройних сил.

Там представили факти, які спростовують брехню РФ. Серед них аналітики вказали на те, що українські Сили оборони продовжують завдавати великих втрат атакуючим російським підрозділам. Зокрема, в районі міст Бахмут і Вугледар на Донеччині.

"Росія зіткнулася з серйозною нестачею боєприпасів під час війни, і їй довелося звернутися до своїх нечисленних закордонних партнерів для підтримки постачання кількох типів боєприпасів", – зазначили у розвідці Канади.

Там також додали, що зусилля кремлівських пропагандистів щодо дезінформації часто проєктують російські оперативні труднощі на українську сторону. Зазначається, що окупаційні сили в Україні, найімовірніше, нині борються зі своїми власними проблемами із забезпеченням.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...