У Самарській області Росії вибухом пошкоджено стратегічний залізничний міст. Чекісти Путіна гукають диверсантів (оновлено)

3 березня у Самарській області РФ стався вибух на залізничному мосту, пошкоджено металоконструкції, повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, невідомі спробували підірвати опору моста через річку Чапаєвка на перегоні Зірка-Чапаєвськ рано-вранці 4 березня.

За словами джерел, звук вибуху був чути близько 6:15 ранку за місцевим часом. Рух поїздів на мосту припинено. На місці працюють спецслужби.

За словами джерел, пошкодження зазнали металоконструкції мосту, а також огородження. При цьому бетонна опора не пошкоджена.

На цей час затримано три пасажирські потяги, які їхали з Москви та одна електричка.

Наразі територія оточена, в регіоні оголошено план "Загорськ". На місці працюють спецслужби та сапери. Постраждалих немає.

Оновлено:

РИА Новости із посиланням на коментар екстренних служб РФ підтверджують, що опору мосту підірвали. У Куйбишевській залізниці повідомляють, що п'ять поїздів затримуються через "незаконне втручання" в роботу залізниці.

ГУР МО України підтвердило факт виведення з ладу залізничного моста. Повідомляється, що близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій.

Дослівно ГУР: "Залізнична гілка використовувалась державою-агресором для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ "Полімєр" у місті Чапаєвск Самарської області. З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання у найближчі декілька тижнів – неможливе".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...