У Севастополі пошкоджено три російські кораблі-носії "Калібрів", - Андрій Цаплієнко (відео)

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко опублікував ексклюзивні кадри пошкоджених російських кораблів у Севастополі. Відповідне відео він опублікував у телеграмі, передають Патріоти України.

За словами журналіста, ці кадри підтверджують, що внаслідок нічних вибухів у Севастополі пошкоджено щонайменше три російські кораблі-носії "калібрів". Серед них є фрегат під назвою "Адмірал Макаров".

Також Цаплієнко повідомив, що існує велика імовірність того, що кілька кораблів затонули.

Крім того, жодні силовики не підтверджують причетність українських спецслужб до вибуху. Утім Цаплієнко зазначив, що вранці 29 жовтня за дивним збігом обставин СБУ опублікувала допис із підписом "It's BAVOVNA o’clock!". "А це значить, що російська техніка та позиції окупантів знов будуть палати. Працюємо далі до повної Перемоги", - ідеться в повідомлені.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...