У застосунку "Дія" завершилося опитування щодо вільного володіння зброєю в Україні - результати приголомшливі

У застосунку “Дія” завершилося національне опитування щодо вільного володіння зброєю в Україні. Більшість голосів українці відділи за можливість надати громадянам змогу мати пістолет і вільно носити його з собою. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України.

За його словами, за тиждень в опитуванні взяли участь понад 1,7 млн українців. Воно стало наймасовішим.

  • 59% громадян проголосували за вільне володіння пістолетом українцями, які відповідають вимогам закону.
  • 22% проголосували за те, що пістолети категорично не повинні бути в обігу серед цивільного населення.
  • 19% проголосували за те, що пістолети можуть мати всі громадяни, які відповідають закону. Використовувати ж їх можна буде в тирах чи на стрільбищах. У такому разі носити зброю з собою заборонено.

“Дякуємо за вашу активність. Така залученість — показник того, що ми рухаємося у правильному напрямку. Не кожна держава сьогодні може комунікувати зі своїми громадянами за три кліки. Це безпрецедентний кейс прямої електронної демократії”, — наголосив Михайло Федоров.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...