"Уявіть гарантії для Усами бен Ладена": Данілов запропонував Макрону віддати Росії Бордо

Президент Франції Еммануель Макрон може віддати російському лідеру Володимиру Путіну Бордо, якщо він хоче вести переговори з агресором про "гарантії безпеки" та йти на поступки. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, подібні пропозиції є божевіллям. "Якщо хтось вважає, що нам треба вибачитись і віддати їм Крим, Донецьку, Луганську області, то це повне божевілля. Більше того, я не можу зрозуміти, яким чином ви з терористами розмовляєте. Ось уявіть собі, сідає за стіл Байден та Усама бен Ладен і вони розпочинають переговори про гарантії Усама бен Ладену", - обурився Данілов.

Секретар РНБО також звернувся до Макрона, коментуючи його пропозицію щодо поступок Росії та збереження репутації Путіна. "І коли ви кажете, що з ним потрібно про щось говорити, йому потрібно давати якісь гарантії - ну віддайте йому Бордо, своє віддавайте. Наше не треба, ми самі розберемося", - підсумував він.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...