Україна дає Заходу обіцянку щодо далекобійних ракет, - голова МЗС Кулеба

Якщо Україні нададуть далекобійні ракети Taurus та ЗРК ATACMS, то вона використовуватиме їх лише у рамках своїх кордонів. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

Він закликав міжнародних партнерів надати їх українському війську якнайшвидше. "Ракети дальнього радіусу дії мають вирішальне значення. Саме тому "Таурус" і ЗРК ATACMS необхідні для успіху України", - написав він.

Кулеба підкреслив, що обидва типи ракет будуть використовуватися українською армією виключно в межах кордонів України. "Чим більша дальність польоту ракети, тим коротша війна", - додав міністр.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...