Українська ППО збила над Бахмутом Су-24, на якому Пригожин збирався на "дуель" із Зеленським, - росЗМІ

Українські сили протиповітряної оборони 13 лютого збили над Бахмутом російський винищувач СУ-24. Про це повідомляють ЗМІ країни-агресора. Особлива увага до збиття чергової російської "пташки" пов’язана з тим, що це саме той літак, який тиждень тому використав власник ПВК Вагнера Євген Пригожин для зйомок відео-запрошення провести «повітряну дуель» для Володимира Зеленського. У пресслужбі Пригожина це підтвердили.

Нагадаємо, що на тому записі власник ПВК Вагнера сидить у кабіні СУ-24 на місці другого пілота й звертається до українського президента. «Володимире Саничу, приземлилися. Відбомбилися по Бахмуту… Якщо буде бажання, зустрінемося в небі. Якщо ваша візьме, забирайте Артемівськ. Якщо ні — підемо до Дніпра», – сказав Пригожин.

У свою чергу Генеральний штаб Збройних сил України вранці 14 лютого повідомив про збиття у попередню добу двох російських бойових літаків.

"Наші захисники збили два ворожих літаки – Су-24М та Су-25", – сказано у зведені

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...