Уражено ворожі пункти управління, збито 5 ракет і штурмовик: Стали відомі успіхи ЗСУ за добу

За добу українські захисники збили 5 ракет, ворожий штурмовик Су-25, знищили два склади з боєприпасами й уразили низку пунктів управління. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні, передають Патріоти України.

"Авіація Сил оборони протягом попередньої доби завдала 24 удари. Підтверджено ураження 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, опорного пункту, а також 8 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили 5 крилатих ракет та літак Су-25", - йдеться у повідомленні.

Тим часом воїни ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два об’єкти ППО та один - артилерії, два склади боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби, а також інші військові цілі противника.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...