"Усі вимоги добре відомі": У Кремлі заговорили про можливість "мирного врегулювання" в Україні, але з "умовами"

У Росії знову заговорили про "мирне вирішення конфлікту в Україні". Держава-агресор нібито готова до мирних переговорів, проте після виконання Україною низки умов. Про це заявив речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. За його словами, Київ має виконати всі вимоги Москви та змиритися з "новими реаліями", передають Патріоти України.

У розумінні держави-агресора "мирне рішення" у війні Росії проти України можливе лише за умови, що Київ виконає всі вимоги РФ і відмовиться від окупованих російськими військами територій.

"Усі вимоги Москви чудово відомі, ситуація де-факто і нові реалії також чудово відомі. Без урахування цього комплексу питань перехід у мирне русло неможливий", – заявив Пєсков у коментарі російським пропагандистам.

Водночас напередодні російські пропагандистські ЗМІ тиражували заяву речника Путіна про те, що "мирному вирішенню конфлікту" нібито заважає "позиція Києва". Тому своїх "цілей", які постійно змінюються, РФ добиватиметься "військовим шляхом". "За нинішньої позиції Києва цілі спецоперації можуть бути досягнуті лише військовим шляхом", – сказав Пєсков.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...