Уже не приховують намірів? Російські пропагандисти в прямому ефірі обговорювали бомбардування українських міст (відео)

У вівторок, 9 березня, на каналі "Россия 1" головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов із гостями студії обговорював можливість бомбардування Росією українських міст. Про це говорили в програмі "Вечір з Володимиром Соловйовим", передають Патріоти України.

"На порядку денному зараз найближче стоїть Україна, тому що реально може початися стрілянина, початися війна. І тут потрібно буде визначитися, а ми власне кажучи українські міста бомбити готові чи це наш братній народ?.. Ми готові вести повномасштабну війну?" – таке запитання поставив Андрій Сидоров, декан факультету світової політики МДУ.

Пропагандисти заявили, що зараз Україна нібито атакує Крим і концентрує свої війська на Донбасі. На їхню думку, це може загрожувати російським громадянам. Соловйов відповів, що у Росії "немає інших варіантів" і вона повинна захистити "своїх громадян", якщо на них нападають "бандерівські полчища".

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...