В Ізраїлі висловили співчуття щодо вбитих росіянами українців, але знову відмовили у зброї

Ізраїль знову відмовився надавати озброєння Києва для боротьби з окупантами РФ, хоч і погодився допомагати гуманітарно. Про це стало відомо після переговорів очільника Міноборони України Олексія Резнікова із ізраїльським колегою Бенні Ганца, пише The Times of Israel, передають Патріоти України.

Так, міністр оборони Ізраїлю пообіцяв підтримувати Україну, але пояснив, що його країна через "оперативні обмеження" не може передати зброю Україні.

Згідно з опублікованою інформацією, Ганц отримав нову інформацію про війну. Він висловив співчуття щодо "втрачених життів" і важкої гуманітарної ситуації в Україні. У цьому контексті він наголосив на гуманітарній підтримці Ізраїлю та допомозі в порятунку життів шляхом постачання систем захисту. Резніков і Ганц домовилися провести переговори щодо постачання цивільних систем оповіщення та підтримувати контакт протягом наступних тижнів для обговорення інших питань.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...