"Вы меня неправильно поняли!": Побитий Сивохо розповів, що мав на увазі, говорячи про "внутрішній конфлікт" на Донбасі

Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо пояснив свої слова про те, що війна на Донбасі є “внутрішнім конфліктом”. Про це він заявив в рамках презентації Національної платформи примирення і єдності в Києві, повідомляють Патріоти України.

“Про внутрішній конфлікт. Як відомо у нас йде гібридна війна. Один із способів ведення війни – це ініціація внутрішнього конфлікту і підтримка його Російською Федерацією. Які ще питання?”, – заявив він.

Сивохо додав, що на Україну напала Росія. Нагадаємо, напередодні Сивохо заявив, що в Україні є «внутрішній конфлікт» через який країну не приймуть до НАТО.

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...