У районі Старогнатівки від російської кулі загинув боєць 24-го ОШБ "Айдар"

У загиблого залишились мати, дружина, дочка...

У середу, 10 березня, в районі населеного пункту Старогнатівка Бойківського району Донецької області внаслідок смертельного кульового поранення, отриманого під час обстрілу позицій ЗСУ найманцями РФ, загинув старший солдат 24-го ОШБ "Айдар" 53-ї ОМБр, командир бойової машини Володимир Онопрієнко.

Про це йдеться на сторінці в фейсбуці Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, з сумом повідомляють Патріоти України. Володимир Онопрієнко, 1977 року народження, - житель смт Драбів Черкаської області.

"...10 березня в зоні проведення Операції об'єднаних Сил унаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації в районі населеного пункту Старогнатівка зазнав важкого поранення старший солдат Володимир Онопрієнко. Воїну оперативно було надано медичну допомогу, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося.

44 річний захисник був призваний Драбівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки на військову службу за контрактом у квітні минулого року. Службу проходив на посаді командира бойової машини.

Вдома захисника залишилися чекати матір, дружина і дочка. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 12 березня в районі Мар'їнки був смертельно поранений боєць оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...