У Ростові-на-Дону та Курську знову пролунали потужні вибухи (відео)

У російських Ростові-на-Дону та Курську чутно звуки вибухів увечері 3 січня, може працювати протиповітряна оборона. Про це повідомляють місцеві жителі та свідчать викладені в мережу фото й відео, передають Патріоти України.

"Бахнуло дуже сильно, вікна затремтіли. Суворовський чутно було, гучно дуже", – пишуть у соцмережах місцеві. На опублікованих кадрах видно спалахи в небі та чутно звуки вибухів.

Скриншот / ©

Щодо Курська, то місцеві пабліки поширили відео з камери стеження, на якому теж чутно звуки вибухів. Місцеві жителі повідомляють про "бавовну" в залізничному окрузі.


"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...