В усьому винуватий Дональд: Відомі модельєри відмовляються одягати Меланію Трамп

Американський дизайнер Том Форд вважає, що президент і його дружина повинні носити одяг, який доступний більшості американців і виробляється на території США.

Популярні дизайнери і модельєри назвали причину відмови працювати з дружиною президента США Дональда Трампа Меланією. Їх слова наводить портал News.com, передають Патріоти України.

Фахівці негативно ставляться до співпраці з Трампом переважно через його політику. Так, наприклад, модельєр Софі Теалле (Sophie Theallet), яка раніше підбирала вбрання для колишньої першої леді США Мішель Обами, відмовляється від роботи з дружиною нинішнього глави держави, оскільки не підтримує його політику. «Риторика расизму, сексизму та ксенофобії, яка демонструється в президентській кампанії її чоловіка, несумісна з моїми цінностями», – підкреслила Теалле.

Її думку поділяє знаменитий дизайнер Марк Джейкобс. За його словами, він вважає за краще не одягати Трамп, а допомагати людям, яким роблять боляче прихильники її чоловіка.

Модельєр Філліп Лім (Phillip Lim) теж заявив, що не буде працювати з першою леді, оскільки не розділяє ідеологію, пропоновану урядом на чолі з президентом Дональдом Трампом. «Ми прагнемо до співпраці з людьми зі схожим набором цінностей», – додав модний експерт.

Американський дизайнер Том Форд вважає, що президент і його дружина повинні носити одяг, який доступний більшості американців і виробляється на території США. «Мій одяг робиться в Італії, і він дуже дорогий. Я не думаю, що більшість жінок або чоловіків в США можуть придбати його», – пояснив він.

Раніше у вересні Меланію Трамп засудили в мережі за появу на публіці в надто дорогому вбранні. Вона вийшла в світ в білій сукні-футлярі італійської марки Max Mara і помаранчевих туфлях на підборах з гострим носом. Вартість вбрання становить $945.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...