Вагітна жінка згоріла в автівці: В Офісі президента відреагували на удар по Дніпру (фото)

В Офісі президента України прокоментували удар по Дніпру, внаслідок якого загинула вагітна жінка. Про це у Telegram написав керівник ОП Андрій Єрмак, передають Патріоти України.

"Черговий теракт. Внаслідок обстрілу росіян у Дніпрі є загиблі. Серед них - вагітна жінка. Боягузи та військові невдахи вбивають цивільних. Інші невдахи з Тік-Току закликають "спалювати" українців", - додав він.

Голова ОП наголосив, що відповідальність за це буде максимально жорсткою. "Загинуло 2 людей. В автівці згоріла вагітна жінка, також загинув оператор автомийки. Госпіталізовано 3 людини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок удару знищено комплекс будівель АЗС - автозаправочні колонки, автомийку, шиномонтаж та 2 автомобілі. "Ще один автомобіль пошкоджено. Також частково зруйновано магазин та операторську. Пожежу на місці подій ліквідовано", - додали в ОП.

Вечірній удар окупантів по Дніпру: що відомо

Раніше сьогодні, 25 жовтня, мер Дніпра Борис Філатов повідомив про "прильот" по місту. Згодом стало відомо, що уламки російської ракети впали на місцеву АЗС, внаслідок чого там виникла пожежа.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...