"Вагнерівці" приєднаються до армії Білорусі на кордонах НАТО: Розвідка Британії оцінила небезпеку

Найманці групи ПВК "Вагнер" інструктуватимуть частину білоруської армії, яка проведе навчання біля країн НАТО. Про це йдеться у новому звіті Міноборони Британії у Twitter, передають Патріоти України.

Як зазначають британські розвідники, 6-а окрема гвардійська механізована бригада (6 ОГМБ) проведе навчання в районі Гродно на північному заході Білорусі, що неподалік польсько-литовського кордону. Зокрема, навчання спрямовані на те, щоб проаналізувати дії російських військових в Україні.

"Існує реальна можливість того, що до білоруських військ приєднається невелика кількість радників групи "Вагнер" як інструкторів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у зведенні йдеться, що навчання, найімовірніше, є частиною звичайного навчального циклу білоруських військових. "Однак Росія майже, напевно, прагне позиціонувати білоруські сили як ті, що виступають проти НАТО", - зазначили у розвдідці.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...