Вагнерівці вирішили покататися Бахмутом на крадених велосипедах. Місто їм цього не пробачило (відео)

Вагнерівці вирішили покататися Бахмутом на крадених велосипедах. Місто їм цього не пробачило. ВІДЕО

Через дефіцит бронетехніки найманці російської ПВК "Вагнера" вирішили скористатися для пересування захопленою ними частиною Бахмута велосипедами, передають Патріоти України.

Втім, далеко поїхати окупантам не вдалося, оскільки Бахмут такої безтурботної поведінки, нехай навіть на тимчасово підконтрольній їм території, не прощає.

У якийсь момент на шляху слідування загарбників стався вибух, внаслідок якого один із вагнерівців так і залишився лежати біля вкраденого десь велосипеда, кинутий напризволяще своїм більш щасливим напарником.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...