Вашингтон знає все, що відбувається у Кремлі, за спиною Путіна ділять владу, - агент військової розвідки США у відставці

Спеціальний агент військової розвідки США у відставці Девід Дебатто заявив, що влада російського диктатора Володимира Путіна добігає кінця. За його словами, багато хто в Кремлі це розуміє і починає активно за спиною російського президента ділити владу, передають Патріоти України.

Водночас він наголосив, що багато не тільки для РФ, а й для Заходу залежатиме від того, хто саме стане наступником Путіна. Про це Дебатто розповів в інтерв'ю "24 каналу

За словами відставного агента військової розвідки, Вашингтон отримує інформацію про те, що відбувається в Кремлі, безпосередньо від людей, які намагаються отримати власну вигоду після відходу Путіна від влади. Також Дебатто зазначив, що інсайдерська інформація, яка часом з'являється в ЗМІ, – це лише мала частина від того, в чому обізнані спецслужби США.

"За спиною у Путіна фактично починають ділити владу. Ті, хто знає, що Путін не вічний, починають замислюватися про власне майбутнє. Дані надходять і від цих людей, чого не могло б статися 2-3 роки тому. Ми отримує досить хороші дані, тому те, що часом потрапляє в пресу, – це дрібниці порівняно з тим, що ми знаємо. Але навіть те, що потрапить у ЗМІ, надходить від надійних джерел, про які ми знаємо", – сказав експерт.

Також Девід Дебатто пояснив, що політична смерть Путіна неминуча, адже ніхто з російських лідерів не зміг пережити воєнної поразки. Водночас відставний агент військової розвідки сказав, що якщо до влади в Москві прийде людина ще гірша за Путіна, це стане проблемою не тільки для Росії, а й для Заходу.

Дебатто припустив, що у РФ неминучі протести національних меншин і, як наслідок, розпад Росії на окремі суверенні території.

"Все залежить від того, хто в Росії прийде до влади після Путіна. Я не скажу нічого дивного: він [Путін] не виживе, ніхто з російських лідерів не пережив військової поразки. Хто успадкує владу після нього – дуже добре питання. Якщо буде хтось ще гірший, ніж Путін – це проблема не тільки для Росії, але й для Заходу. Якщо буде хтось такий самий, як і Путін, у Росії почнеться парад суверенітетів, на яких пригнічені століттями меншості повстануть. Вони відчують слабкість у Кремлі, коли Росія програє війну", – сказав Дебатто.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: