Ватажок бойовиків "ДНР" несподівано відправив у відставку "уряд" псевдореспубліки

Ватажок терористів "ДНР" несподівано оголосив про розпуск "уряду" псевдореспубліки. Він повідомив, що "глава органу" Олександр Ананченко звільнений від обов'язків, що тягне за собою звільнення інших, передають Патріоти України.

Про відставку Пушилін написав у середу, 8 червня, у Telegram-каналі, не пояснивши, із чим пов'язане рішення. Ймовірно, туди дійшла хвиля чисток, і у Кремлі вирішили змінити політику на незаконно окупованій території.

Пушилін додав, що знайшов для Ананченка нову "посаду". Він запропонував останньому очолити "держкорпорацію" "Донецькі технології".

"Кандидатуру на посаду голови уряду сьогодні мною внесено до Народної ради Донецької Народної Республіки", – написав ватажок бойовиків.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...