Вдалий штурм: Бійці "Азова" взяли в полон командира ЗС РФ (відео)

Українські військові з бригади спеціального призначення Нацгвардії "Азов" захопили російських військовослужбовців під час атаки на ворожі позиції. Серед полонених виявився командир одного з військових підрозділів окупантів. Про це повідомили представники "Азова" в Telegram, передають Патріоти України.

Крім цього, бійці з бригади "Азов" також надали допомогу пораненим. Усім іншим бранцям було забезпечено відповідні умови утримання в межах нашої країни.

"Азовці" повідомили, що під час атак на ворожі позиції бійці 1-го і 2-го батальйонів 12-ї бригади спеціального призначення захопили чотирьох військовослужбовців із російської армії в полон.

"Серед полонених: командир відділення 228 мотострілецького полку, бійці рядового складу, а також представники підрозділу "Шторм-Z", — сказали військові.

Боці наголосили, що надали повну медичну допомогу всім пораненим російським військовослужбовцям і забезпечили їх гідними умовами утримання. У найближчому майбутньому цих окупантів передадуть відповідним відомствам, щоб їх можна було використати як частину обмінного фонду для звільнення наших захисників, які перебувають у полоні в російських збройних сил.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...