Вечір виявився теж неспокійним: На Київщині збили черговий безпілотник окупантів

Ввечері 17 жовтня сили ППО збили ворожий безпілотник на Київщині. Про це повідомили очільник Київської ОВА Олексій Кулеба , міський голова Броварів Ігор Сапожко в Telegram та міський голова Борисполя Володимир Борисенко в Facebook, передають Патріоти України.

"Жителі Київщини! Перебувайте в укриттях! Подбайте про себе та своїх близьких. В області працюють сили ППО. Наголошую – нічого не знімайте та не викладайте в соцмережах! Не фіксуйте роботу наших Збройних сил", - йдеться у повідомленні.

В області оголошена повітряна тривога.

О 20:43 протиповітряна оборона спрацювала у Броварах. За словами міського голови, руйнувань немає. У Борисполі також працюють сили ППО. О 21:01 мер Броварів повідомив про збиття ворожого безпілотника над громадою.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...