Велика перемога у кібервійні: ГУР повідомляє про злам серверів Міноборони Росії, отримали багато секретних даних ворога

Фото з Telegram ГУР МОУ

Головне управління розвідки повідомляє, що його кіберфахівці у результаті DDoS-атаки отримати доступ до серверів Міністерства оборони РФ і дістали багато даних про військове керівництво окупантів, накази, звіти, розпорядження росіян.

"Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало МО РФ, а також − масивом секретної службової документації російського міністерства війни", - йдеться у Telegram ГУР МОУ.

Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між понад 2000 структурних одиниць Міноборони Росії.

У ГУР кажуть, що отримана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського Міноборони та його ланок.

"Аналіз отриманих даних також допоміг ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів МО РФ, а ще заступників, помічників, спеціалістів − усіх, хто використовував софт для електронного документообігу під назвою "бюрократъ"", − наголосили у ГУР.

Розвідка зазначає, що у її розпорядженні опинилась службова документація заступника міністра оборони РФ Іванова Тимура Вадимовича, який "відіграв важливу роль у тому, що кібератака стала успішною".

ГУР запевняє, що робота у кіберпросторі Росії триває.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...